POLESIE OYUNCAK FABRİKASINI ZİYARET

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, 1998 yılında çıktıkları oyuncak sektöründe Belarus’un Kobrin şehrinden, dünyanın en büyük ülkelerinde yaşayan çocuklarımıza verdikleri değerler ile çocukların sevgilisi olan Sinop’ta bulunan POLESIE Oyuncak Fabrikasını ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; "Fabrika Türkiye Yatırım Danışmanı değerli kardeşim Taner DİNÇKURT’u fabrikada ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. Dünya’nın 3.büyük Oyuncak Markası olan POLESIE; Türk-Belarus ortaklığıyla 5,5 milyon dolarlık yatırımıyla iç piyasanın yanı sıra yurt dışında da birçok ülkeye oyuncak ihraç ediyor. Sinop Polesie Oyuncak Fabrikası’nın Yatırımcı kardeşlerimize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim daha çok istihdam sağlamayı nasip etsin."dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Kadir Baltekin dahil, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar