DURAĞAN/VEZİRKÖPRÜ YOLU AÇIKLAMASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit TURHAN, Vezirköprü ziyaretinde Durağan-Vezirköprü karayolu projesi hakkında bilgi verdi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit TURHAN: " Vezirköprü-Havza yolu ulaşım projesi tamamlandı. Nisan ayı içerisinde ihalesi yapılacak.Havza karayolunun tamamlanmasının ardından ise Durağan- Vezirköprü karayolu projesi ihaleye çıkılacak. Bu koridor doğu, batı istikametindeki Havza'dan başlayıp Gerede'de bitiyor. Bu koridor, Gerede, İsmetpaşa, Karabük, Kastamonu'nun Araç, Taşköprü ilçeleri ile Sinop'un Boyabat, Durağan ilçesi ile Samsun'un Vezirköprü'yü kapsıyor. Durağan'a kadar batı istikameti yapıldı. Şimdi de Havza ile Vezirköprü arasındaki çalışmaları başlatacağız. Ardından proje çalışmaları devam eden Vezirköprü ile Durağan arasındaki kesimi de proje çalışmaları bittikten sonra bölünmüş yol olarak hizmete alacağız. Gerede'den başlayıp Havza'da biten bu koridordaki yol çalışmalarını tamamlayacağız.'' diye konuştu.
Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi arz ediyor, hayata geçirilecek ulaşım projelerinin hayırlı olmasını diliyoruz.