DENETİMLERDE BULUNDU

Durağan’ımızın menfaatini gözeterek Zabıta ekiplerimiz, dezenfekte ve temizlik ürünlerine karşı oluşabilecek fiyat değişiklikleri ile ilgili denetimlerine devam ediyor.

90502421 3134512306582146 4144482946302083072 o

Konuyla ilgili açıklamaya yapan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Hijyen konusunda Belediye olarak gerekli çalışmaları yapmanın yanı sıra marketlerde fahiş fiyat uygulamalarına dikkat ediyoruz. Koronavirüs nedeniyle oluşan hassasiyeti istismar edenlere karşı çalışmalar devam edecek. Bu konuda işletmelerimizden duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Fahiş fiyata maruz kalan vatandaşlarımız da durumu Zabıta Müdürlüğümüze iletmesi halinde gerekli işlemler yapılacaktır. Periyodik olarak gerçekleştirilecek denetimleri sağlayan Zabıta ekibimize ve fiyatlarında değişikliğe gitmeyen esnaflarımıza iyi niyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Orhan Baş dahil, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Orhan Baş dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan