TEDBİRLER ALMAYA DEVAM EDİYOR

Çin’in Wuhan Kentinden dünyaya yayılan ve ülkemizde de tehlike arzeden Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, tedbir almaya devam ediyor.
Koronavirüs’ün ülkemizde açıklandığı ilk günden bu yana İlçemizin girişinden çıkışına kadar, mahalle mahalle, sokak sokak her yeri dezenfekte ettiren, toplum sağlığını gözetmek adına Durağan'a yaptığı çalışma ve önlemler ile vatandaşın da takdirini kazanan Belediye Başkanımız Koronavirüs’le mücadeleye haftasonu da devam etti. Sokağa çıkan vatandaşlarımıza tedbir alan Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, ilçemizde ki tüm bankları ilaçlatıp koruma altına aldı.
Sağlık Bakanlığı’mız tarafından açıklanan tedbirlere uyulması gerektiğini hatırlatarak, yapılan çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “İlçemizi Koronavirüs’e karşı korumak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde başladığımız dezenfekte çalışmalarımzı her köşeye taşıdık. Ayrıca, ilçemizde ki bazı noktalara vatandaşlarımızın kullanıp korunabilmesi için dezenfektanlar yerleştireceğiz. İlçemizde güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte de vatandaşlarımız maalesef sokağa çıktılar.Onları korumak adına ilçemizde ki bütün parkları ve bankları dezenfekte edip, banklar ile oturma gruplarını bir süreliğine koruma altına alarak kapattık.Vatandaşlarımdan ricam, lütfen acil bir durum olmadan sokağa çıkmayalım.Hep birlikte evde kalarak, sağlığımızı koruyalım.” dedi.
Belediye Başkanlığı olarak tüm hemşehrilerimizin gerekmedikçe evlerinde kalmalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.
 
 
 
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.