HERŞEY SAĞLIĞINIZ İÇİN...

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’ın talimatları doğrultusunda Koronavirüs önlemleri kapsamında yoğun mesaisini sürdüren Belediyemiz, ilçe genelinde çalışmalarını da artırdı.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Ekiplerimiz İlçemizin sık kullanılan alanlarına dezenfekte standı kurdu. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “Coronavirüs konusunda gerekli tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yerine getiriyoruz. Bu çalışmalar ilçe genelinde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın sık sık kullandıkları Kurumlar, Bankalar, ATM’ler ve Cadde üzerlerine

dezenfekte stantları yerleştirdik. Vatandaşlarımız kendilerini dezenfekte edebiliyorlar. Almış olduğumuz bu tedbirler vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru içindir. Onların bu konuda anlayış göstermeleri de bizlerin aldığı tedbir kadar değerli ve önemlidir. Bizim isteğimiz vatandaşlarımızın kesinlikle çok acil gereksinim haricinde evlerinden çıkmamalarıdır. Yaşlı veya genç fark etmeksizin evlerimizde vakit geçirmeliyiz. Birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inancım tamdır.”dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, şunu diyen bir yazı 'DURAĞAN BELEDİYESİ Ahmet KILIÇASLAN Belediye Başkanı İçin'

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: ağaç, gökyüzü ve açık hava