.....ÖNEMLİ DUYURU.....

.....ÖNEMLİ DUYURU.....
İlimiz sınırları içerisindeki ilçeler arası (toplu taşıma, özel araç ve yaya vb.) yapılacak tüm giriş /çıkışların 08.04.2020 saat 24.00’dan itibaren aşağıda belirtilen giriş/çıkış şartlarına uygun şekilde 14 gün süreylekapatılmasına,
 
En Uzun Oruç Sinop'ta Tutulacak - Diyanet TV
Temel ihtiyaç (gıda/temizlik vb.) malzemeleri ile ilaç ve tıbbi malzemeler başta olmak üzere tüm ticari faaliyetlerin sürekliliği için gerekli olan ürün ve/veya malzemelerin lojistiği, üretimi ve naklinde yurt içi ve yurt dışı taşımacılık kapsamında görevli olanlar ve araçları; malın cinsi, teslimat yeri/alıcı adresi, teslimat tarihini gösteren taşıma irsaliyesi, teslimat makbuz veya fatura vb. belgeler ile giriş/çıkış yapabileceklerdir.
Doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe enerji arz güvenliğinin ihtiyaç duyduğu malzemenin nakli ve üretiminin gerçekleşmesinde görevli olanlar ve araçları; enerji sektöründe görevli olduklarına dair ilgili şirket tarafından düzenlenecek olan görev belgesi ve/veya sevk irsaliyesi ile ilçeler arası giriş/çıkış yapabileceklerdir.
Çalışma hayatı içerisinde yer alan yönetici, çalışan ya da işyeri sahiplerinin, ikamet ve işyerlerinin ilimizden/ilçelerimizden farklı ilçelerde bulunması durumunda ilçeler arasında giriş/çıkışları; bu durumu ispatlayan (yerleşim yeri/ikamet belgesi, SGK kayıt belgesi) belgeleri ibraz etmek şartı ile yapabilecektir.
Başta sağlık ve güvenlik olmak üzere kamu görevi ve hizmetinin sürekliliğinin sağlanmasında görevli olanlar; görevli olduklarına dair belge veya kimlikle ilçeler arası giriş/çıkış yapabileceklerdir.
Yukarıda belirtilen hususlar dışında özellik ve önem arz eden giriş ve çıkışlar Valilik/Kaymakamlıklar tarafından düzenlenecek Seyahat İzin Belgesi ile yapılabilecektir.
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.