YEMEKLER EVLERE TESLİM

İlçemizde yeni tip koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle bu yıl iftar çadırı ve mahalle iftarları yapılmıyor.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Durağan Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere, 65 yaş üstü sokağa çıkamayan, kronik rahatsızlığı olan 150 haneye evde kaç kişi varsa, günlük 3 çeşit sıcak iftar yemeklerini kapılarına kadar bırakılıyoruz.
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yemek haneyi ziyaret ederek, yapılan yemekleri inceledi. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı değerlendirmede: " Ramazan demek yardımlaşma demek, Ramazan demek birbirimize destek olmak demek, içerisinde bulunduğumuz durum ne kadar zor olsa da son günlerde hükümetimizin aldığı önlemler sayesinde güzel günlerin çok yakında olduğunu düşünüyorum. Ramazan aylarında yine yan yana, omuz omuza mahalle iftarlarımızda tekrar buluşacağımız günleri göstermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun. Hayırlı Ramazanlar. "dedi.

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, yiyecek ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: yiyecek

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, masa, yiyecek ve iç mekan