BAŞKANIMIZDAN BERBERLERE ZİYARET

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber, kuaförler ve güzellik salonları 11 Mayıs’ta kontrollü şekilde faaliyetlerine başlamasının ardından ilçede hizmet veren berber ve kuaför esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan Berber ve Kuaförler bugün itibariyle Türkiye genelinde faaliyetlerine kontrollü şekilde başladı. Esnaflarımız faaliyetlerine başlamadan önce bizlerde Durağan Belediyesi olarak ilçemizde bulunan Berber ve Kuaförleri dezenfekte işlemlerini yaparak hazır hale getirmiştik. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bugünde faaliyetlerine başlayan Berber ve Kuaför esnaflarımızı ziyaret ederek, Ramazanlarını kutladık ve hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Esnaflarımıza hayırlı işler olsun. Durağan Belediyesi olarak Berber ve Kuaför esnaflarımızdan tabi ki bu süreçte bazı ricalarımız olacak. Özellikle sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda esnaflarımızın çok dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Alınan tüm tedbirler ve kararlar bizim sağlığımız için lütfen bunu unutmayalım. Bizler Belediye olarak ilçe halkımızın sağlığı için üzerimize düşen tedbirlerimizi titizlik ve ciddiyet içerisinde, bugüne kadar aldık almaya da devam ediyoruz” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan