BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHMET KILIÇASLAN'IN "RAMAZAN BAYRAMI" MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ”Sevgi, paylaşma ve mutluluk dolu bir bayram olması ümidiyle bütün hemşehrilerimin ramazan bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: Kadir Baltekin, ayakta, takım elbise ve yazı

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayını idrak edip, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içindeyiz. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin ve tekrar bu mübarek aya ulaşmayı nasip etsin.
Ramazan Bayramı’nın Durağan'ımıza, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, dualarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını, ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınından bir an önce kurtulmamızı, Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim.
✅ Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Aziz milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ederim." ifadelerine yer verdi.

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.