BAŞKANIMIZDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Ramazan Bayramı nedeniyle İlçe Kaymakamımız Osman Çelikkol, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, İlçe Emniyet Müdürümüz Rıdvan Turan ve İlçe Jandarma Komutanımız Beşir Alpak ile birlikte Şehit Polis Memuru Hakan Tanrıkulu'nun ve Şehit Uzman Onbaşı İdris GEZER’in ailelerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan şehit ailelerimizin Ramazan Bayramını tebrik ederek; "Mübarek günler, şehit aileleri için bambaşka anlamlar taşıyan bir gün. Bizlerde bu mübarek günde şehit ailelerimizin yanında olduk. Hayır dualarını aldık. Bu vatan uğruna canını vermiş kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, sonsuz minnetlerimizi sunuyoruz."dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, düğün ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Beşir Alpak ve Kadir Baltekin dahil, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar