BAŞKANIMIZ’DAN BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Samsun ili ziyaretinde İller Bankası Samsun Bölge Müdürlüğünü, Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğünü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçemizin eksiklerinin giderilmesi konusunda çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; “ Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Nazım MAVİŞ’in ve İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN’un desteği ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İller Bankası Samsun Bölge Müdürü Sn. Osman Nuri BAŞARAN’ı, İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Ahmet Fatih COŞAR’ı, Muhasebe Müdürü Sn. Fatih KALAYCI’yı, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Sn. Murat GÖNENLİ'yi, Bölge Müdürü Yardımcıları Ertuğrul DİNÇ ile Haydar KOBAYA’yı ve Vakıflar Samsun Bölge Müdürü Sn. Ali Erkan Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, İlçemizle Bölge Müdürlülükleri arasında devam eden projeler hakkında istişarede bulunduk. Projelerin durumu hakkında bilgi aldık. Bölge Müdürlerimize ilgi ve desteklerinden dolayı ilçem ve şahım adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, oturma odası, ekran ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekan