TOKİ KONUTLARI KURASI YARIN ÇEKİLİYOR

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle Durağan'a kazandırılacak olan 126 adet 2+1 ve 54 adet 3+1 olmak üzere 180 adet konut için kuralar 11 Haziran Perşembe günü Saat 15.00'de yapılacaktır.

Kuralar TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak olup hak sahiplerinin belirlenmesinin ardından inşaatlarına başlanacaktır. Durağan’ımızda yapılacak bu konutlar, yöresel mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecektir.
Konutlarımızı Durağan'a kazandıran; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM’a, Hazine ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK'a, Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun#TOKİDurağan

Görüntünün olası içeriği: Nazım Maviş ve Kadir Baltekin, yazı

Fotoğraf açıklaması yok.