GENÇLERİMİZE HALI SAHA

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından İmam Hatip Lisesi yanına yapılacak olan Halı Saha için çalışmalar başladı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ, İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN’nun destekleri ile Halı Saha’nın yapılacağı alanda Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN,  Sinop Gençlik Spor İl Müdürü M. Kazım AÇIKBAŞ, Şube Müdürü Süleyman ERDAL, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa KIZILIRMAK ve İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer KAYHAN ile birlikte incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; "Projenin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 19x40 büyüklüğünde olacak Halı Saha’nın Eylül ayında tamamlanması bekleniyor. Gençlerimize ve sporseverlere hayırlı olsun."dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, araba, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, çocuk, ağaç, ayakkabılar ve açık hava