SPOR’DA DURAĞAN’A DEV YATIRIM

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN’ın yapmış olduğu girişimler sonucunda bugün imzalanan protokolle Durağan’ımız Spor Kompleksine dönüşecek. *1 Adet Yüzme Havuzu *1 Adet Halı Sahası *1 Adet Semt Sahası *1 Adet İmam Hatip Lisemize Halı Saha yapılması için Gençlik ve Spor Bakanımız ile Belediye Başkanımız arasında Protokol imzalandı. Bu önemli yatırımların ilçemize kazandırılmasında başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, İlçemize yapılan yatırımlardaki öncülügü ile desteklerini esirgemeyen Sinop Milletvekilimiz Dr.Nazım Maviş'e, ayrıca her platformda gücümüze güç katan İl Başkanımız Uğur Giresun'a ve emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ederiz. İlçemize Hayırlı Olsun...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan