SPOR YATIRIMLARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, Sinop Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’nun katılımı ile Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN tarafından imzalanan protokolle Durağan’ımız Spor Kompleksine dönüşmeye başladı.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, spor yatırımlarının bir parçası olan Halı Saha yapımına başlandığını belirterek: "Buzluk mahallesinde Orman İşletme Müdürlüğü yanında bulunan alana 20X40 ebadında Halı Saha yapımına başlandı. Gençlerimize ve spor severlerimize hayırlı olsun. Gençlerimiz ve sporseverlerimiz için bir çok yatırımı ilçemize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum."dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ağaç, ayakkabılar, bulut, basketbol sahası ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, çocuk ve açık hava