ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçemiz Altınkaya ve Buzluk Mahallesinde başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN: "Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemiz genelinde asfaltsız, kilit parkesiz ve kaldırımsız yer kalmayacaktır. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak."dedi.

Görüntünün olası içeriği: Kadir Baltekin, ayakta, ayakkabılar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ağaç, gökyüzü, ayakkabılar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç, ev, bitki, bulut ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç ve açık hava