ÇÖP SORUNU BİTİYOR

Durağan, Boyabat ve Saraydüzü Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi 2021 yılının ortalarında hizmete girerek; Ülkemizde nadir görülen Optik Okuyuculu Tam Otomatik Mekanik Ayrıştırma Ünitesi ile çöplerin el değmeden geri dönüşümü sağlanarak enerjiye dönüştürülecek.
27 Milyon Tl'ye mâl olan proje ile vahşi depolamanın önüne geçilerek, sadece bölgede değil tüm Türkiye'de örnek gösterilecek bir tesis olacak...
Katı Atık Bertaraf Tesisi ile Durağan'ın Çöp sorunu da önümüzdeki yıl çözülmüş olacak inşallah….Durağan'ımıza değer katacak.
Projenin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Görüntünün olası içeriği: dağ, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Görüntünün olası içeriği: dağ, açık hava ve doğa