KURBAN PAZARINI GEZDİK

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayvan pazarını gezdi. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yaptığı değerlendirmede: "Belediye Meclis Üyemiz Yunus YILMAZ ile birlikte Hayvan yetiştiricileri ve vatandaşlarla sohbet ettik. Dilerim alıcı da satıcı da cömert davranır, bayram öncesi güzel bir alış veriş olur. Herkese bereketli alışverişler diliyorum.🐂🐑🐏🐃 Büyük mücadele ile üstesinden geldiğimiz o günlere tekrar geri dönmemek için Maske 😷 Sosyal Mesafe 🧍🏼↔️🧍🏻♀️ Temizlik 🧼 kurallarına uyalım…#HAYIRLI BAYRAMLAR"dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, çocuk ve açık hava