KOMBİNE KANAL AÇMA ARACI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Belediyemize hibe olarak aldığımız 8 Bin Litrelik Vidanjör, Kanal Açma ve Vidanjör olarak dönüştürülerek hemşehrilerimize hizmete hazır hale geldi.

Aracı inceleyen Belediye Başkanımız AHmet KILIÇASLAN; "Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 150 Bin TL. Hibe alarak aracı Kombine kanal Açmaya çevirerek, önemli eksiğimiz olan Kanal Açma aracı sorununu da çözmüş olduk. Aracın Belediyemize kazandırılmasına vesile olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn.Murat KURUM’a, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese Durağan halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum."dedi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava, şunu diyen bir yazı 'Ford DURAĞAN BELEDİYESİ :57 DV 385'