ARAÇ FİLOMUZ BÜYÜYOR

Belediye Başkanımız AHmet KILIÇASLAN, göreve geldiği günden bu yana Durağan Belediyesi araç filosuna gün geçtikçe yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni alınan Silindir ile ilçemizde Asfalt ve Yol yapım çalışmalarında önemli bir eksik giderilmiş oldu.

Belediye Başkanımız AHmet KILIÇASLAN, yaptığı değerlendirmede: " Artan hizmet kalitesi ile her geçen gün büyüyen Araç filomuza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.Hemşehrilerimize daha iyi hizmet edebilmek için Yol yapımı ve Asfalt yapımında kullanılmak üzere1 adet Silindiri araç filomuza kazandırdık. Hemşehrilerimize kaliteli hizmeti en hızlı şekilde vermeye devam edeceğiz. Araçlarımız ilçemize hayırlı olsun."dedi.

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'DURAĞAN BELEDİYESİ 0 FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava