TEKSTİL FABRİKASINI İNCELEDİ

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ, İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN, Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN,  İlçe Başkanımız Ahmet USTA, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut YURTSEVEN, Yılmaz ŞAHİN ve Belediye Meclis Üyemiz Şaban KARA ile birlikte İlçemize Halil İbrahim AKTAN kardeşimizin açacağı Tekstil Fabrikasında incelemelerde bulundu. Tekstil fabrikası en kısa zamanda çalışmaya başlayarak, önemli bir istihdama yer verecek inşallah.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava