SAĞLIK PROJESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

112 Acil Servis, Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi yapılacağı Eski Devlet Hastanesi binasının olduğu 9 dönümlük alanda inşaat çalışmalarını Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ, İl Başkanımız Uğur GİRESUN, Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İlçe Başkanımız Ahmet USTA, Belediye Meclis Üyemiz Hasan YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YILDIRIM ile birlikte inceledi. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; "Projenin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizim mücadelemiz millete hizmet ve iyilikte yarışma mücadelesidir. Daha güzel bir DURAĞAN için el ele gönül gönüle, hizmete devam..."dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ağaç, açık hava, doğa ve su

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ağaç, bitki, köprü, açık hava, doğa ve su

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, gökyüzü, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, köprü, açık hava ve doğa