SPOR TESİSLERİNİN BULUNDUĞU ALANDA ELEKTRİK HATTI ÇALIŞMALARI

Belediyemizce hayata geçirilen spor tesislerinin (halı saha ve yeni yapılacak olan semt sahası) bulunduğu Orman İşletme Şefliği’nin üst kısmında Durağan YEDAŞ İşletme Şefliği tarafından semt sahasının aplike edileceği alanda yer alan trafo binası için yer değişikliği yapıldı. Bu çalışma kapsamında bir kısım elektrik hatlarının da yer altına alınma çalışmaları devam ediyor. Amacımız biran önce ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaları bitirerek spor tesislerini faaliyete geçirmek. Çalışmalarından dolayı YEDAŞ Bölge Müdürlüğünü ve İlçemiz YEDAŞ İşletme Şefliğini tebrik ediyorum. Geleceğin İlçesini kurmak için çalışıyoruz.

Görüntünün olası içeriği: açık hava, şunu diyen bir yazı 'SPOR SPORTOTO TOTO TESKİLAT BASKANLIGT KATKILARIYLA YAPTIRILMIŞTIR TEMMUZ 2020 DURAĞAN BELEDİYESİ HALI SAHASI'

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Fotoğraf açıklaması yok.