BAŞKANIMIZIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, 19 Eylül “Gaziler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
TBMM tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e, Mareşallik ve Gazilik unvanının verilmesinin ardından kutlanan "Gaziler Günü” için Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN mesajında; “Türk Milleti 15 Temmuz darbe girişimine karşı 2'inci Kurtuluş Savaşından zaferle çıkmıştır. Vatanını canından aziz sayan milletimiz Gazilik ve Şehitlik makamının Türk Milleti için ne kadar önemli olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Gazi ve şehitlerimiz, bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü ve güvencesidir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazi ve malüllerimizi de minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.” dedi.