29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI KUTLADIK

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.
Tören, Belediye Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende, İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu ve Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve diğer daire amirlerinden gelen tebrikleri kabul etti.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, "Temelleri 1923 yılında atılan cumhuriyetimiz, yaşanan onca sıkıntıya rağmen bize umut ışığı olmaya devam etmektedir. Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak, yaşatmak ve geleceğe taşımak her Türk vatandaşının görevi olmalıdır. Milletimizin en büyük eseri ve özgürlük abidesi olan Cumhuriyetimizi millet asli ilkeleriyle yaşatarak gelecek kuşaklara bırakmak hepimizin birinci görevi olmalıdır. Bu vesileyle kanını ve canını, vatanın harcı yapan şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.