BAŞKANIMIZDAN İSTANBUL ÇIKARMASI

Belediye başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İstanbul'da bazı belediyeleri ziyaret ederek, Belediye Başkanları ile istişarede bulundu.

Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman Dursun'u , Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’yı,
 Bayrampaşa Belediye Başkanı Sn. Atila AYDINER'i , Esenler Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tevfik GÖKSU'yu ve  hemşehrimiz Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman GÖKÇEBAŞ'ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, yaptığı değerlendirmede: "Sayın Başkanlarımız ile çalışmalarımız hakkında fikir alış verişinde bulunarak Durağan’a neler yapabilirizi konuştuk. Taleplerimizi ilettik. Başkanlarımıza destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."dedi.

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Halil Ibrahim Aktan dahil 8 kişi, ayakta duran insanlar ve yiyecek görseli olabilir

Bir Şükrü Biçer dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve yiyecek görseli olabilir

Bir 3 kişi, ofis ve iç mekan görseli olabilir