HALI SAHA VE SEMT SAHASI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun ilçemizi ziyaretinde müjde verdiği, Halı Saha ve Semt Sahası yapılarak halkımızın hizmetine sunuldu.
 Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı açıklamada: "Ak Parti Sinop Milletvekili Sn. Dr. Nazım MAVİŞ ve İl Başkanı Sn. Uğur GİRESUN’un takibi ile ilçemize kazandırılan Halı Saha ve Semt Sahası Durağan'ımıza hayırlı olsun.Durağan’ımız Spor Kompleksine dönüşüyor. Gençlerimiz ve sporseverlerimiz için bir çok yatırımı ilçemize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum."dedi.

Bir çim görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir çim görseli olabilir