18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle yapılan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ne; Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan ilçe protokolümüzle katıldı.

Bu vesileyle; başta Çanakkale Savaşı Komutanlarından, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, “ Çanakkale Geçilmez” dedirterek milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatan ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve sokak görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Bir Kadir Baltekin dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'DenizB BELE POLIS POLIS' görseli olabilir