BAŞKANIMIZDAN 2.YIL DÖNÜMÜ TEŞEKKÜR MESAJI

 
“Değerli hemşehrilerim;
Bugün itibariyle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler ve Genel Seçimleri neticesinde sizlerin tercih ve destekleri sonucunda seçildiğim Durağan Belediye Başkanlığı görevinde ikinci yılını geride bırakmış bulunuyoruz.
Öncelikle, şahsımdan önce ilçemize hizmet etmiş olan Belediye Başkanlarına, Belediye Meclis Üyelerine ve Belediye Personellerine teşekkürlerimi belirtmek isterim.
 
Bir Kadir Baltekin görseli olabilir
Çünkü hizmet, zorunluluk değil gönüllülük esaslıdır. Göreve başladığımız günden bu yana geçen iki yıllık süre zarfında ilk gün çıkardığım parti rozetimin yerini şanlı Türk Bayrağı’mızla değiştirerek parti ve insan ayrımı gözetmeksizin hizmet verdiğimizi ve bu anlayışla devam edeceğimizi tekrar yinelemek isterim.
Vaat ettiğimiz projelerin hayata geçirilmesi hususunda da ekip arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz projelerin bazıları hayata geçti. Sağlamcı ve gerçekçi vizyon prensibimiz bizlere hayallerimizi gerçekleştirmemizde daha faydalı olmaktadır. Bunun en temel örneğini ise geride bıraktığımız yedi yıllık süreçte hayata geçirdiğimiz projelerde görmekteyiz. Birçok projelerimizi hayata geçirerek Durağan’ımızı daha modern bir ilçe haline getirme hedefimiz devam etmektedir.
Kıymetli Durağansevdalıları;
Bu memleketin her bir köşesine sevdalandık. Sevgiyi ve muhabbeti büyüterek kocaman bir aile olduk. Hep birlikte güldük, hep birlikte dertlendik. Ancak, birlik ve beraberliğimizle ayağa kalktık. Umudun ve değişimin yaşandığı ilçemizde canla başla, heyecanla ve gönülden çalıştığımız bir yılı daha geride bıraktık. Bu süreç içerisinde Belediye Meclis Üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlere hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadık. Sağlığın ve özgürlüğün değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bu dönemde yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun pekiştiğini görüyoruz.
Destekleriniz ve dualarınızla bu kötü günleri de geride bırakarak yine eskisi gibi samimiyetle kucaklaşacağımız, Covid-19 salgınından biran evvel kurtularak sağlık ve esenlik dolu nice günler geçirmenin dileğiyle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.”
Ahmet KILIÇASLAN
Belediye Başkanı
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.