KUZKA PROJELERE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Durağan Kaymakamlığı, Durağan Belediyesi ve S.S.Durakhan Anneleri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ortaklığı ile yürütülen, ilçemizdeki kadın girişimcilerin yerel ve yöresel ürünlerin üretimi ve pazarlanması konusunda KUZKA tarafından organize edilen SOGEP projesinden faydalanmaları için yapılan çalışmalar Belediye başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu, Nazan Akkaya ve KUZKA proje heyeti ile birlikte yerinde incelendi.
Proje kapsamında Yerel ve Yöresel ürünlerin Durakhan Kervan Sarayında üretiminin sağlanarak, hem ilçemize maddi bir kaynak girişi, hem de Durakhan’ın atıl kalmaması ve vatandaşlarımız tarafından aktif olarak kullanılması hedeflenmektedir.
Bu kapsamda Durağan Kaymakamlığı, Durağan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar KUZKA proje ekibince yerinde incelendi. İnşallah projelerin hayata geçmesi halinde Durağan’lı kadınlarımız hem üretime katkı sunacak, hem de evlerine maddi kaynak girdisi sağlayacaktır.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir