BAŞKAN KILIÇASLAN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yayınladığı mesajında; “Müslüman âlemi tarafından büyük bir özlemle beklenen on bir ayın sultanı Ramazan ayının,  tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesini temenni ederim. Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin yanı sıra nefsimizi terbiye etmenin de ön plana çıktığı, İslam âlemi için kutsal bir aydır. Bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşayıp yaşatmalıyız. İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulmasını, oluşan manevi atmosferi milletçe yayarak bir olarak devam ettirmeliyiz.” ifadelerine yer verdi. 

Mübarek Ramazan ayının başta tüm Durağanımız olmak üzere, bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkanımız Kılıçaslan, “ Yüce Allah’tan tuttuğumuz oruç ve ibadetlerimizin kabul olmasını, ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından milletimizi koruyup en yakın zamanda pandemi sürecini geride bırakmayı nasip etsin .” dedi. 
 

 

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Haşgeldin Ya Şehr Ramagan Ramagan Şerifinig Mübarek Olsun 10 DURAĞAN BELEDİYESİ www.duragan.bel.tr Ahmet KILIÇASLAN Belediye Başkanı' görseli olabilir

© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.