AR-GE PROJE OFİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Durağan Ar-Ge ve Proje ofisi nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Durağan Kaymakamı Sayın Ahmet TOZLU Başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir YEŞİLOĞLU'nun katılımı ile gerçekleşen proje ofisi 2. Toplantısında İlçemizin genel bir GZFT (Güçlü/Zayıf Yönler Fırsatlar ve tehditler) analizi ele alınmış, İlçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişimine katkı sağlayacak hususlar ve engel teşkil edebilecek durumlar değerlendirilmiştir.
Başta Karataş Şelalesi Mesire alanı projesi olmak üzere, seracılık faaliyetlerinin başlatılması yönünde atılması gereken adımlar, Okullarımızda kurulması planlanan Z kütüphane ve Robotik Kodlama atölyeleri ve Tuğla ve kiremit üretimi yapılabilecek alanların belirlenmesi için toprak analizlerinin yapılması konularında proje ofisi üyeleri arasında görev dağılımı yapılmış, çalışmaların bir sonraki toplantıda değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir