HALI SAHA VE SEMT SAHASI ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun ilçemizi ziyaretinde müjde verdiği, Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ ve İl Başkanımız Sn. Uğur GİRESUN’un takibi ile ilçemize kazandırılan Halı Saha ve Semt Sahasının çevre düzenlemesi devam ediyor. Durağan’ımız Spor Kompleksine dönüşüyor. Gençlerimiz ve sporseverlerimiz için bir çok yatırımı ilçemize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Uğur GİRESUN’a ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyoruz.

Bir açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir ağaç ve gökyüzü görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir