COVİD-19’LA MÜCADELEYE DEVAM

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19’la mücadele ilçemizde de tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda ilçemizdeki resmi kurumlar başta olmak üzere bir çok alanda dezenfeksiyon ve denetim çalışmalarına devam eden ekiplerimiz özverili şekilde Covid-19’la mücadeleye devam ediyor.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; “Covid-19 maalesef dünya genelini etkisi arttırmaya devam ediyor. Bizlerde ilçemizde bu salgını en aza indirgemek için mücadelemize devam ediyoruz. Bu kapsamda da ilçe genelinde vatandaşlarımızın en sık kullandığı alanlara öncelik tanıyarak resmi kurumlarımızda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyoruz.. İnşallah bu salgından kurtularak özlediğimiz günlere geri döneceğiz.”dedi.

Bir ayakta görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'DURAGAN ŞEHIT HAKAN TANRIKULU POLIS MERKEZİ AMİRLİĞİ' görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir