"GELECEĞİNİZ GELECEĞİMİZ’’ PROJESİ

‘’Geleceğiniz Geleceğimiz’’ projesi kapsamında Nisan ayında ilçe geneli 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerimize yapılan deneme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan,  ödüllerini takdim etti.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Ortaokullarda dereceye giren 1. Zehra Korucuoğlu’na, 2. Ahmed Eray Hafif’e, 3. İlayda Aktaş’a ve Liselerde dereceye giren 1. Sevgi Dal’a, 2. Kadirhan Kızılırmak’a, 3. Damla Yoldaş’a hediyelerini verdik. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Açıkgöz, Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baltacı ve Şehit Kadirler Ortaokulu Müdürü Yunus Emre GÜR’e teşekkür ediyor, tüm eğitim camiamıza başarılarının devamını diliyorum."dedi.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir