19-26 NİSAN COVİD-19’LA MÜCADELEYE DEVAM

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19’la mücadele ilçemizde de tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda ilçemizdeki resmi kurumlar başta olmak üzere bir çok alanda dezenfeksiyon ve denetim çalışmalarına devam eden ekiplerimiz özverili şekilde Covid-19’la mücadeleye devam ediyor.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; “Covid-19 maalesef dünya genelini etkisi arttırmaya devam ediyor. Bizlerde ilçemizde bu salgını en aza indirgemek için mücadelemize devam ediyoruz. Bu kapsamda da ilçe genelinde vatandaşlarımızın en sık kullandığı alanlara öncelik tanıyarak resmi kurumlarımızda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyoruz.. İnşallah bu salgından kurtularak özlediğimiz günlere geri döneceğiz.”dedi.

Bir çocuk ve iç mekan görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir ayakta, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'Samsung Triple Camera Galaxy A30s' görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir