ONLAR HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ DEĞİLLER

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, ‘Anneler Günü’ olması dolayısıyla şehit ailelerini Ak Parti İlçe Başkanı Hasan YILDIRIM ve İlçe Başkan Yardımcısı Satılmış ALTAY ile birlikte ziyaret etti.

Şehitlerimizin ailelerinin bizlere emanet olduğunu belirten Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, “Onlar için ne yapsak azdır. Hiçbir zaman hakları ödenmez. Belediye olarak her daim şehit ailelerimizin yanındayız. Onların isteği bizler için bir emirdir. Hiçbir zaman yalnız değiller. Ben başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.” dedi.

Bir Bekir Yücel Tanrıkulu dahil 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir Süleyman Can dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir