ŞEHİDİMİZİN ADININ VERİLDİĞİ KÜTÜPHANEYE ZİYARET

Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda SİYAD( Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) tarafından yapımı tamamlanan Şehit İdris GEZER kütüphanesini SİYAD Durağan Temsilcisi Emin ADIGÜZEL ile birlikte ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN; "Şehitlerimizin adının yaşatılması, öğrencilerin milli ve manevi değerlerimiz hakkında farkındalık sağlaması amacıyla bu tür çalışmaların yapılması önemli. Şehidimizin adının yaşatıldığı bu kütüphane, gelecek nesillerimize kılavuz olacak. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Sercan AYHAN ve SİYAD Temsilcisi Emin ADIGÜZEL ile çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.
Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir