ŞEHİT AİLELERİMİZLE BİRARAYA GELDİK

İlçemizde Şehit Aileleri ile biraraya gelinerek Çerçiler Jandarma Karakol Komutanlığı ev sahipliğinde, Durağan SYDV organizasyonuyla moral ve birliktelik yemeği verildi.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Şehitler için okunan dualarla başlayan yemekte bir konuşma yapan Durağan Kaymakamımız Ahmet TOZLU, Şehit aileleri ile programa katılanları selamlayarak, salgın sürecindeki şartların hepimiz için hafiflemesiyle ve toplanabilecek şartların oluşmasıyla ilk fırsatta buluştuklarını söyleyerek; her zaman Şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Programın devamında Kaymakamımız Ahmet TOZLU, Durağan İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Beşir ALPAK'a Mardin İli Midyat İlçesine tayini çıkması nedeniyle plaket takdim etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.
Yemek Programına İlçe Kaymakamı Ahmet TOZLU, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Cumhuriyet Savcısı Enes Yakup ŞİMŞEK, Jandarma Komutanı Teğmen Beşir ALPAK, Emniyet Müdürü Rıdvan TURAN, Çerçiler Karakol Komutanı J.Asb.Kad.Üçvş.
Mustafa ATAMER, jandarma personeli ve Durağan SYDV görevlileri katıldı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir Beşir Alpak dahil 4 kişi, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir