DURAĞAN'A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Sinop’u ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ, ilçemiz için doğalgaz müjdesi verdi.
Başkanımız Ahmet KILIÇASLAN yaptığı açıklamada;
"Söz verdiklerimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti İlçe Başkanımız Hasan YILDIRIM ile birlikte Sayın Bakanımızla ilçemizdeki bakanlık yatırımlarını da değerlendirdik. Öncelikle #Doğalgaz başta olmak üzere Güneş Enerjisi Santrali Projesi, Elektrik hatlarının yer altına alınması ve yer altı kaynaklarının değerlendirilmesi gibi önemli konuları Bakanımızla paylaştık.
Bu projeyi ilçemize kazandıran Sayın Bakanımıza projenin kazandırılmasına katkı sağlayan, Ak Parti Sinop Milletvekilimiz Sn.Dr.Nazım Maviş’e ve İl Başkanımız Sn. Uğur Giresun'u şahsım ve Durağan halkı adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı. #herşeyerDurağaniçin

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir şunu diyen bir yazı 'DURAĞAN'A DOĞALGAZ MÜJDESİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN Ahmet KILIÇASLAN Belediye Başkanı Ip DURAGAN BELEDİYESİ 1' görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir