BAŞKANIMIZIN KÖY ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, köy ziyaretlerinde bulundu. Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Durağan için el birliği, güç birliği dahası gönül birliği ile hizmet etmeye devam ediyoruz.
İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Emiroğlu ve İş Adamlarımızdan Halil İbrahim Aktan ile birlikte Gölyeri pazarını ve Karataş köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledik."dedi.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir Kadir Baltekin dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir