İLÇEMİZDE İSTİŞAREDE BULUNDULAR

İlçemiz İncir Köyünde düzenlenen istişare toplantısı Sayın Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU, Sayın Milletvekilimiz AK Parti Sinop Milletvekili Dr.Nazım MAVİŞ,İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet TOZLU, Belediye Bşaknımız Sayın Ahmet KILIÇASLAN, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sayın Yahya ÇINKIL, İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İçemiz genel meclisi üyelerimiz, İlçemiz köy ve mahalle muhtarlarımız,İlçemiz ileri gelenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Karşılıklı istek ve değerlendirmeler ile geçen toplantıda muhtarlarımızın taleplerini dinleyen Sayın Valimiz ve Sayın Milletvekilimiz, sorunları İlçe Kaymakamımız ve diğer ilgililerle değerlendirerek en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya çalışaçaklarını söyledi. KÖYDES programı, köy yollarımız ve asfalt programı ile ilgili olarak İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sayın Yahya ÇINKIL bilgilendirmelerde bulundu daha sonrasında ilçemizdeki bu sezonun ilk asfaltlama çalışmasının başlangıç noktası olan Gökçebelen ve Kavaklı Köylerine geçildi ve dualarla ilk asfaltımız atıldı. Yerinde incelemelerde bulunulduktan sonra çalışanlarımıza kolaylıklar dilendi.
İlçemize teşrif ederek bizleri de mutlu eden Sayın Valimize, Sayın Milletvekilimize ve beraberlerindeki heyete şükranlarımızı sunarız.

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar, yol ve ağaç görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir