BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bir Kadir Baltekin ve şunu diyen bir yazı '"Sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara..." BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN AHMET KILIÇASLAN DURAĞAN BELEDİYE BAŞKANI DURAĞAN BELEDİYESİ f @ahmet.kilicasian57 @ahmet_kilicaslann @kilicaslan57' görseli olabilir

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, mesajında: "Bayramlar geleneğimizde sevginin dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel şekilde tezahür ettiği çok müstesna günler. Bu günlerde her zamankinden daha hassas davranmalı yardımlaşma ve dayanışmayı artırmalıyız. Sıla-i rahimi ihmal etmemeli, eş, dost ve akrabayı ziyaret etmeliyiz. Ancak covid-19 salgınınından tam olarak kurtulamadığımızı da göz önünde bulundurarak ziyaretlerimizi mümkün mertebe kısa tutmalı, kalabalık ortamlarda iken salgın kurallarına muhakkak uymalıyız. Bayramdan sonrasını da düşünüp kendimizi ve sevdiklerimizi riskten uzak tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, bayramın tüm insanlığa başta sağlık, bolluk, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. "dedi.