ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Durağan YEDAŞ İşletme Şefliği tarafından 23 Nisan Caddesi ve Osmangazi ile Hamamönü Sokak üzerinde bulunan Elektrik Hatları yer altına alınıyor.
Durağan’ımıza katkısı olacak her çalışmanın takipçisi olduğumuzu her fırsatta belirtiyoruz. İlçemizdeki elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla birlikte enerji güvenliği, elektrik hatlarının görüntü kirliliği, binalara yakın mesafelerden geçtiği için oluşturduğu tehlikelerin de önüne geçilmiş oluyor. Amacımız İlçemiz genelinde bu çalışmayı bir program dahilin de ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde ivedilikle bitirmek.
Çalışmalarından dolayı YEDAŞ Bölge Müdürlüğünü ve İlçemiz YEDAŞ İşletme Şefliğini tebrik ediyorum. Geleceğin ilçesini kurmak için çalışıyoruz.
Bir açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta, ağaç ve yol görseli olabilir

Bir yol ve sokak görseli olabilir

Bir yol görseli olabilir