TOKİ KONUTLARI İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

 
Durağanımıza kazandıracağımız 177 adet yeni TOKİ konutumuzun proje çalışmaları tamamlandı. Durağanımıza çok yakışacak bir proje hayata geçiyor.
TOKİ Konutlarının ihale tarihinin netleşmesiyle birlikte açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede: “Durmadan, yorulmadan Durağan için çalışmaya devam. TOKİ tarafından İlçemize yapılacak olan 177 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi 22 Eylül 2021 tarihinde Saat:14:30’da TOKİ tarafından yapılacak. Durağan’ımızda yapılacak bu konutlar, yöresel mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecektir. Konutlarımızı Durağan'a kazandıran; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’a, Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım MAVİŞ’e, İl Başkanımız Sn.Uğur GİRESUN’a, Ak Parti İlçe Teşkilatımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun. “dedi.
 
Bir Nazım Maviş ve Kadir Baltekin dahil 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TOKİ KONUTLARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN 2+1 Daireler 3+1 Daireter AK PARTI Konutların ihalesi 22 Eylül 2021 Tarihinde Saat 14:30'da Yapılacaktır. Dr. Nazım MAVİŞ Sinop Milletvekili Ahmet KILIÇASLAN Durağan Belediye Başkanı CUSBOAN TIETRIVEM' görseli olabilir
© 2017 Durağan Belediye Başkanlığı

Please publish modules in offcanvas position.