KARDEŞ BELEDİYE ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, İstanbul Sultangazi ilçesinin mimari gönül ve hizmet adamı Sultangazi Belediye Başkanı Sn. Abdurrahman Dursun'u makamında dava arkadaşlarımız, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz Murat Atbakıcı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Komisyon Üyesi ilçemiz iş adamlarından Halil İbrahim Aktan, Sultangazi AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Şanlan ve Cemal Demir, Sinop’lu iş adamlarımızdan İbrahim Bektaş ile birlikte ziyaret etti.
Bir Halil Ibrahim Aktan ve Murat Atbakıcı dahil 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Başkanımız, Sayın Başkanımızla çalışmalarımız hakkında fikir alış verişinde bulunarak, Durağan’a neler yapabilirizi konuştuk. Taleplerimizi ilettik. Başkanımıza destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını diledi.

Bir Kadir Baltekin dahil 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir