HASTANE ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, Durağan Devlet Hastanesini Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu ile birlikte ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Hastane yönetimimiz ve sağlık çalışanlarımızla hasbihal ederek talep ve sorunlarını dinledik.
Bin bir fedakarlıkla görevlerini yapan Hastane yönetimimiz ve sağlık çalışanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birliktelikleri daim, işleri kolay olsun."dedi.

Bir Emrullah Türkcan ve Ebubekir Yeşiloğlu dahil 6 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Ebubekir Yeşiloğlu dahil 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Emrullah Türkcan dahil 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ACİL SERVİS HASTA GİRİŞİ TWN' görseli olabilir

Bir Emrullah Türkcan dahil 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir