GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

İlçemizde Gaziler günü programı düzenlendi. Hükümet konağı önündeki programa İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Belediye Başkan Vekilimiz Yunus Yılmaz, Cumhuriyet Savcımız Enes Yakup Şimşek, Gazilerimiz, Şehit yakınlarımız STK ve protokol temsilcileri katıldı.
Başta Gazi Mustafa Kemal #Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.
Bütün Gazilerimizin Gaziler Günü Kutlu Olsun.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, anıt ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir açık hava görseli olabilir