ÇORLU'DA DURAĞAN'LILARLA

Tekirdağ Çorlu'da Sinop'lular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven, Yılmaz Şahin ve AK Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cansızoğlu ziyaret etti. Başkanımız Ahmet Kılıçaslan; "Dernek Başkanımız Yusuf Gümüş , Yönetim Kurulu Üyeleri ve hemşehrilerimizle hasbihalde bulunduk. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarede bulunduk.Hemşehrilerimize ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin..."dedi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir