DR. ALİ KOCATAŞ HOCAMIZI ZİYARET

İlçemizin gururu gönül insanı İstanbul Kanunî Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali KOCATAŞ hocamızı ve Başhekim Yardımcısı hemşehrimiz Metin ASLAN’ı, İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçaslan, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı değerli hemşehrimiz Rüstem Tüysüz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, AK Parti Bağcılar Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz Şükrü Biçer, İl Genel Meclis Üyelerimiz Mahmut Yurtseven ve Yılmaz Şahin ziyaret etti.
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Rüstem Tüysüz dahil 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir Rüstem Tüysüz dahil 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir Mahmut Yurtseven,Rüstem Tüysüz ve Şükrü Biçer dahil 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir